Schokkend nieuws voor beautyliefhebbers

Voor de diehard maar ook minder diehard beautyliefhebbers is er droevig nieuws. De Sephora gaat weg uit Nederland. Dit staat op de officiele website van Sephora.

Wat zij hierop zetten is:

Sephora zal per 1 juni 2013 de Nederlands markt verlaten. Tot in de loop van mei kunt u genieten van ons uitgebreide assortiment binnen de V&D bij onze vestigingen. Graag willen wij al onze klanten en relaties danken voor uw loyaliteit. Via deze pagina houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen rond Sephora Nederland.

U kunt blijven genieten van de artikelen van Sephora door deze te bestellen via www.sephora.fr

sephora 3

Maar dit is natuurlijk helemaal niet leuk! Niet meer rondlopen door de Sephora, swatches maken en genieten van de merken die ze nergens anders verkopen, behalve in de Sephora! Ik hoop natuurlijk dat dit niet een of ander ziek 1 april grap is (geruchten gaan rond) maar ik denk dat dit geen gerucht is. Ook is er hoop voor een opheffingsverkoop, maar het is nog maar te zien of dit ook echt gebeurd.

Wat ik niet snap is dat er via de social media kanalen zoals Facebook en Twitter verder geen informatie wordt gegeven aan de klanten over de sluiting, en ook dat de social media kanalen ineens zijn verdwenen. We zullen nog zien!

Advertenties

One thought on “Schokkend nieuws voor beautyliefhebbers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s